Solana (SOL) bereikt vandaag een nieuwe ATH - Dit is waarom

De SOL koers wist vandaag enorm hard te groeien en wist zelfs een nieuwe ATH neer te zetten. Maar wat zit er achter de rally?

Waarom stijgt SOL vandaag?

De Solana (SOL) prijs wist vandaag, maandag 16 augustus, met zo’n 33 procent te stijgen! De reden: “Het NFT-project wat draait op de Solana blockchain, Degenerate Ape Academy,  raakte binnen acht minuten volledig uitverkocht. Hierdoor wist SOL ook op te klimmen in de Coinmarketcap naar positie nummer 10. Op moment van schrijven met een prijs $66.91. 

SOL

Waar zal de SOL prijs eindigen

Op het moment van schrijven ligt de Solana prijs rond de $66,91. En als dit zo aanhoud is de prijs van $80 usd niet heel gek. Wel zien we vaak dat digitale valuta die zo een enorme stijging achter de rug hebben, vaak een correctie doormaken omdat investeerders hun winsten veilig stellen. 

Wil jij ook SOL kopen?

Solano is te koop bij de meeste cryptocurrency brokers en exchanges. In onderstaand overzicht zie je waar SOL snel en veilig aan te schaffen. 

SOL Kopen bij Nederlandse Brokers

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.