Geregistreerd digitale valuta aanbieders

Geregistreerd digitale valuta aanbieders en cryptodiensten die staan ingeschreven bij de Nederlandse Bank (DNB) een overzicht. 

Sinds mei 2020 is het voor digitale valuta aanbieders verplicht om zich te laten inschrijven bij de Nederlandse bank (DNB). Oftewel wil je als bedrijf cryptodiensten aanbieden op de Nederlandse bank zul je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Hier vind je een overzicht van alle aanbieders die goedgekeurd zijn bij de Nederlandse bank. Voor de goedkeuring moesten de aanbieders aantonen dat ze aan de eisen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977 voldoen. Meer wet en regelgeving vind je op de officiële website van de DNB.

Bitvavo B.V. – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Coin Meester B.V. – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Knaken B.V. – Nederlandse Crypto Broker: Op de website van Knaken valt te lezen dat je er Veilig & Simpel Digitale valuta kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving

Blox B.V. – Nederlandse Crypto Broker: De missie van BLOX: Het toegankelijker maken van digitale valuta bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 60 seconden een account en je eerste valuta gekocht!

Coinmerce B.V. – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.

2525 Ventures B.V – Nederlandse Crypto Broker: Litebit was een van de eerste cryptocurrency brokers waar je snel en gemakkelijk met iDEAl kon betalen. Ook hadden ze als een van de eerste een uitgebreide portfolio van digitale valuta.

BTC Direct Europe B.V. – Nederlandse Crypto Broker: BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform waar je eenvoudig digitale valuta koopt met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. 

Phoenix Payments B.V.- Nederlandse Crypto Broker: Anycoin Direct een cryptocurrency platform wat zich vooral richt op de Europese markt. Koop snel en eenvoudige digitale valuta met verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, bankoverschrijving en creditcard.