Digitale valuta kopenen verhandelen op Binance

Wanneer je Digitale valuta wilt kopen en verhandelen kun je dat doen bij de Cryptocurrency Exchange Binance. Het voordeel van digitale valuta kopen en verhandelen bij Binance is dat de fees veel lager zijn dan bij een broker Ook wanneer jij de via onderstaande link registreert krijg je ook nog eens 10% korting op de tradingfees! 

Digitale valuta kopen en verhandelen doe je vandaag de dag snel en eenvoudige via de Cryptocurrency Exchange Binance en wanneer je vandaag nog een account aanmaakt krijg je ook nog eens 10% korting over jouw tradingfees. Benieuwd naar deze exchange, de eigenschappen en de voor- en nadelen? In onderstaand artikelen lees je hier alles over. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere digitale valuta wilt gaan verhandelen op deze exchange registreer je dan nu! Eerst onze registratiehulp lezen kan natuurlijk ook, klik dan hier voor de Binance handleiding

Voordelen Binance

  • Levenslang 10% korting op tradingfees;
  • Hoogste trading Volumes
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Lage fees (betalen met BNB);
  • Binance Academy;
  • Betalen met Ideal, bankoverschrijving en creditcard (momenteel opgeschort).

Nadelen Binance

  • Enige mate van ervaring vereist (verschil t.o.v. Broker); 
  • Je crypto is niet verzekerd op het platform. 
  • Geen Nederlandse registratie (DNB authorisatie)

Voor beginnende en ervaren traders

 

Binance is een van de grooste cryptocurrency exchanges ter wereld. Het voordeel hierbij is dan ook dat er veel gehandeld wordt op deze exchange en dat daarom het volume dus hoog is. Ondanks het feit het even schakelen kan zijn daar je overstapt van een broker naar een exchange, kun jij bij Binance is een paar stappen al starten met het handelen van digitale valuta.

 

In een paar simpele stapen digitale valuta verhandelen: 

 

1. Aanmelden

 

Maak gratis een account aan waarmee je direct digitale valuta kunt verhandelen op zowel desktop als mobiel. Binance beschikt namelijk over een zeer gebruiksvriendelijke app die gratis is te downloaden. 

 

2. Euro’s overmaken

Na het registreren kun je direct starten met het overmaken van euro’s, of andere digitale valuta. Ook kun je middels iDEAL, bankoverschrijving en creditcard snel en gemakkelijk geld storten. 

 

3. Handelen

Koop of verkoop meer dan 150 digitale valuta en betaal maximaal 0.01% handelskosten. Daar moet overigens de korting van 10% nog van af daar je met onderstaande link registreert. Ook kun je snel en eenvoudig jou digitale valuta weer verzenden en/of terugstorten op je bankrekening. 

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze exchange? Bekijk dan hier onze Binance Handleiding!