Digitale valuta kopen bij BLOX

Wanneer je Digitale valuta wilt aanschaffen kun je dat doen bij BLOX. Het voordeel van digitale valuta kopen bij BLOX is dat kinderlijk eenvoudig is. Daarnaast krijg je vandaag ook nog eens 10 euro gratis Bitcoin cadeau! 

blox

Digitale valuta kopen doe je vandaag de dag snel en eenvoudige via de nieuwe cryptocurrency app van BLOX. Daarnaast krijg je vandaag ook nog een 10 euro gratis als je de kortingscode ‘BITCOINHELPER’ gebruikt. Benieuwd naar deze broker, de eigenschappen en de voor- en nadelen? In onderstaand artikelen lees je hier alles over. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere digitale valuta wilt gaan kopen bij deze Broker en vandaag nog 10 euro gratis in je zak steekt, registreer je dan direct. Eerst de BLOX Handleiding even doorlezen dat kan natuurlijk ook. 

Voordelen Blox

  • Gratis 10 euro!
  • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
  • Zeer gebruiksvriendelijk; 
  • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

  • Matig aanbod +14;
  • Simpel display, geen exchange functies;
  • Geen digitale valuta verzenden naar eigen Wallet.

Crypto kopen? Dit is je teken.

Traden in digitale valuta is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste digitale valuta. En dat al vanaf 1 euro.

Download nu de gratis app, gebruik vouchercode BITCOINHELPER en krijg direct 10 euro kado!*

In vier simpele stappen digitale valuta kopen bij BLOX: 

 

Heb je een smartphone en een internetverbinding? Mooi! Dat is het enige wat je nodig hebt om BLOX te kunnen downloaden. En dus ook om je favoriete cryptocurrency’s te kopen.

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

De volgende stap is het aanmaken van een account. Gebruik je e-mailadres of je social media account om een account aan te maken. Net wat jij makkelijker vindt!

Kies je voor inloggen met e-mailadres? Verzin dan een ijzersterk wachtwoord. Een wachtwoord dat zelfs niet te kraken is door de FBI.

Check de algemene voorwaarden onder het genot van een theetje, en daarna ben je klaar voor de start!

Net als je OV-chipkaart kan je BLOX opwaarderen. Maar in tegenstelling tot de NS hoef je bij BLOX nooit te wachten. Wel zo fijn als je trein weer eens vertraging heeft.

Verhoog je tegoed door op het kluisje te klikken. Dat kan al vanaf 1 euro! Betaal vervolgens zoals jij dat gewend bent. Via iDEAL, bankoverschrijving of met je creditcard is het allemaal zo gepiept.

Nu kan je aan de slag! Klik op de knop helemaal linksonder en kies je favoriete cryptocurrency. Of spreid je kansen en kies voor meerdere cryptocurrency’s. Die keuze mag je helemaal zelf maken 😉

Dus waar wacht je nog op? Let’s go!

Naar de Handleiding

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker? Bekijk dan hier onze BLOX Handleiding!