De meest populaire digitale valuta van augustus 2021

Natuurlijk heeft iedereen altijd wel een eigen persoonlijke favoriet. Maar als we naar de Coinmarketcap van dit moment kijken zijn dit de favorieten van augustus. 

De meest populaire digitale valuta 

Iedere maand kijken wij weer naar de meest populaire digitale valuta van het moment. Voor de maand augustus zijn de volgende munten erg populair. Deze maand hebben wij vooral gekeken naar updates en upgrades die er aan zitten te komen of net zijn geweest. Wil je meer lezen hierover bekijk dan het laatste Nieuws en de achtergronden hier

Ethereum-logo
Bitcoin-logo
Binance-coin-bnb-logo-bitcoinhelper

Deze populaire munten kopen?

Wil jij nu ook deze favoriete munten aanschaffen? In onderstaand schema vind je waar je deze munten kunt aanschaffen. Op dit moment is Bitvavo wel de goedkoopste crypto exchange. Meer lezen over deze cryptocurrency broker? Klik dan hier om direct naar de Bitvavo review te gaan. 

Aanbieder

Beschrijving

Website

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Knaken – Nederlandse Crypto Broker: Op de website van Knaken valt te lezen dat je er Veilig & Simpel Digitale valuta kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving

BLOX – Nederlandse Crypto Broker: De missie van BLOX: Het toegankelijker maken van digitale valuta bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 60 seconden een account en je eerste valuta gekocht!

Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.

LiteBit – Nederlandse Crypto Broker: Litebit was een van de eerste cryptocurrency brokers waar je snel en gemakkelijk met iDEAl kon betalen. Ook hadden ze als een van de eerste een uitgebreide portfolio van digitale valuta.

BTC Direct – Nederlandse Crypto Broker: BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform waar je eenvoudig digitale valuta koopt met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. 

De live koersen van deze munten

top augustus
Previous 25
Next 25
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)Change (24H)Price Graph (7D)