De Digitale munt Solana (SOL) kopen en verkopen

Solana is een zeer functioneel open source-project dat gedecentraliseerde financiële (DeFi)-oplossingen aan biedt. 

Solana info

Solana is een functioneel open source-project om gedecentraliseerde financiële oplossingen aan te bieden. Dit project startte in 2017 waarna het in 2020 officieel werd gelanceerd door de Solana Foundation. Op het moment van schrijven is Solana een delegated Proof of Stake (PoS) protocol. Dit met de focus op schaalbaarheid, zonder decentralisatie en veiligheid uit het oog te verliezen. De oplossing die Solana biedt ligt binnen de Proof-of-History (PoH). Hetgeen het mogelijk maakt dat elke node lokaal tijdstempels genereert. Hierdoor is het dus niet meer nodig is om deze over het netwerk uit te zenden, hetgeen resulteert in een efficiëntere werkwijze.

Solana

Kan ik geld verdienen met Solana?

Natuurlijk kun je geld verdienen met Solana. Dit door SOL te verhandelen en te staken. Zorg er natuurlijk wel voor dat je laag koopt en hoog weer verkoopt. Wees je er ook ten aller tijden van bewust dat het handelen in digitale valuta in zeer risicovolle bezigheid is! 

Solana Kopen

Wanneer je de digitale munt Solana wilt aanschaffen kan dit bij verschillende cryptocurrency brokers en exchanges. Ook kun je via verschillende betaalmethoden SOL aanschaffen! Denk hierbij aan iDEAL, Credietkaart, SEPA en nog een aantal andere betaalopties.

In het onderstaande overzicht zijn de meest betrouwbare en veilige cryptocurrency brokers en exchanges afgebeeld waar je SOL kunt kopen. Ook zie je direct met welke betaalmethoden je kunt betalen. 

Aanbieder

Beschrijving

Betaalmethode

Website

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Knaken – Nederlandse Crypto Broker: Op de website van Knaken valt te lezen dat je er Veilig & Simpel Digitale valuta kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.

Bankcontact, SEPA en iDEAL

LiteBit – Nederlandse Crypto Broker: Litebit was een van de eerste cryptocurrency brokers waar je snel en gemakkelijk met iDEAl kon betalen. Ook hadden ze als een van de eerste een uitgebreide portfolio van digitale valuta.

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Solana Verkopen

Wil je uiteindelijk jouw aangekochte SOL weer verkopen? Dat kan natuurlijk ook gewoon weer bij een van de bovenstaande cryptocurrency brokers of exchanges. Hier kun je dan jouw Solana omwisselen voor euro’s of natuurlijk verkopen voor andere cryptomunten. Wanneer je jouw SOL op een aparte wallet hebt staan kun je ook gewoon gebruik maken van deze verkoopoptie, alleen zul je dan wel eerst jouw munten naar het nieuwe wallet-adres van de door jouw gekozen broker en/of exchange moeten versturen.

Tip: Kijk goed op je wel SOLANA (SOL) naar een SOL-adres verstuurd. 

Eenmaal aangekomen kun je ervoor kiezen om jouw Solana te laten uitbetalen op je eigen bankrekening of je kunt er ook weer andere digitale valuta mee kopen.

Op dit moment is Bitvavo de goedkoopste crypto exchange en daar kun je meer dan 50 cryptomunten kopen, verkopen, bewaren, omwisselen en geavanceerd traden.

Solana verkoop Tip:  Het is verstandig om je bij verschillende crypto aanbieders aan te melden, zodat je jouw SOL voor de beste prijs kunt verkopen of omwisselen.

SOL Koers

sol koers
Previous 25
Next 25
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)Change (24H)Price Graph (7D)