De Cardano prijs schiet vandaag met 20% omhoog

Na de aankondiging over SMART Contracts vandaag stijgt de ADA koers enorm. 

Waarom stijgt ADA vandaag?

De man achter ADA, oftewel de munt Cardano, liet vandaag weten dat hij aankomende vrijdag bekend gaat maken wanneer de Cardano smart contracts live gaan op de blockchain. En dit bericht van een bericht laat de ADA koers vandaag flink stijgen. Dit van 1.67 USD naar de top van 1.89 USD. In onderstaande chart zien we ook een interessant punt waar de koers zijn tijdelijk piek vond.  

De ADA Aankondiging

Ook ADA kopen?

In onderstaand schema vind je de meest betrouwbare en veilige plekken om de digitale valuta ADA / Cardano te kopen. 

Aanbieder

Beschrijving

Betaalmethode

Website

Bitvavo – De goedkoopste en meest bekende Nederlandse cryptocurrency broker. Digitale valuta koop je hier snel en eenvoudig met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Hier vind je meer dan 50 digitale valuta’s die je kunt kopen, traden of verkopen voor euro’s

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Bitcoinmeester – De Nederlandse Crypto Broker waar je snel digitale valuta kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. Bitcoinmeester biedt de meest verschillende digitale valuta aan en telt op dit moment zo’n 200 verschillende munten. 

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Knaken – Nederlandse Crypto Broker: Op de website van Knaken valt te lezen dat je er Veilig & Simpel Digitale valuta kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving

Bankcontact, SEPA en iDEAL

BLOX – Nederlandse Crypto Broker: De missie van BLOX: Het toegankelijker maken van digitale valuta bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 60 seconden een account en je eerste valuta gekocht!

Bankcontact, Creditcard, SEPA en iDEAL

Coinmerce – Nederlandse Crypto Broker: Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht.

Bankcontact, SEPA en iDEAL

LiteBit – Nederlandse Crypto Broker: Litebit was een van de eerste cryptocurrency brokers waar je snel en gemakkelijk met iDEAl kon betalen. Ook hadden ze als een van de eerste een uitgebreide portfolio van digitale valuta.

Bankcontact, SEPA en iDEAL

BTC Direct – Nederlandse Crypto Broker: BTC Direct is naar onze mening een volledig Cryptocurrency platform waar je eenvoudig digitale valuta koopt met iDEAL, Bancontact of via SEPA bank transfer. 

Bankcontact, SEPA en iDEAL

Cardano Koers

cardan koers
Previous 25
Next 25
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)Change (24H)Price Graph (7D)